EOO Laboratorie

Scroll down for english version...

EOO Laboratorie tootevalikust leiab tooteid näo-, ihu- ja juustehoolduseks. Eraldi on olemas tooted ka beebidele ja meestele :) Täna räägin teile Argana SPA sarja shampoonist ning balsamist, mis on minu hinnangul super mõnusad! 
Foto: Imedemaa Alice
Argana Spa shampoon ja balsam on mõeldud kahjustatud juustele (värvitud, kuivad jne) ja nende eesmärk on taastada juuste niiskustasakaal ning sära. 

Shampoonis sisalduv avokaado õli aitab tasakaalustada naha rasueritust, aitab kaasa kollageeni tekkele ja pikendab naharakkude eluiga. Toode on 98,5% ulatuses looduslike koostisainetega ja ei sisalda SLS, SLES, parabeene ega silikoone, mis on minu jaoks shampoonivalikul määrava tähtsusega. Tootes sisalduv argaania õli  sisaldab palju A ja E vitamiini, samuti oomega rasvhappeid 6 ja 9 ning on seeläbi kahjustatud juuste taastamisel olulise tähtsusega. See imendub sügavale juuksekarva sisse, toidab ja tugevdab seda. Juuksed muutuvad elsatsemaks ja ei ole enam kuivad. 

Balsam on 97,2% looduslike koostisosadega ning ei sisalda parabeene ja silikoone. Selleks, et balsam saaks reaalselt oma tööd teha, tuleks seda kindlasti rätikukuivadesse (mitte lihtsalt suuremast veest kuivaks pressitud) juustesse masseerida ja lasta 3 - 5 minutit toimida. Eriti mõnus on minutikene sellest balsami toimimise ajast saunalaval veeta :) 

Ma olen praeguseks juba paar kuud neid tooteid kasutanud ja olen super rahul. Juuksed on mõnusad pehmed ja niisutatud. Lisaks on need tooted väga maheda lõhnaga ja mõnusa siidise konsistentsiga. Mis eriti tore, need tooted on täitsa taskukohase hinnaga võrreldes teiste organic toodetega. 

Lisaks nendele juuksehooldustoodetele on mul hetkel kasutuses ka EOO Laboratorie vahutav dušiõli. Selle koostis on 95% ulatuses looduslikku päritolu ja õli sisaldus on rohkem kui 10%. Loomulikult ei sisaldu dušiõlis silikoone, parabeene ega SLS-i.  

Foto: Imedemaa Alice
See dušiõli on mõnusa lõhnaga ja ei vahuta üleliia. Eriti mõnus on seda otse nahale kanda ja kätega (ilma svammita) pesta. See konkreetne dušiõli, mis minul hetkel kasutusel, peaks olema niisutava toimega ja selle kasutamise järgselt ei peaks lisaniisutajaid vaja olema, kuid minu kuiva naha puhul on siiski vajadus ka lisaniisutuseks, mitte küll iga kord pärast pesemist, aga üle ühe korra küll. 

Lisaks nendele toodetele on mul selle ettevõtte toodetest kasutusel veel näokoorija. Varem oli ka näonaha toonik, kuid see sai otsa ja uut ma pole veel soetanud, kuna soovin lihtsalt erinevaid uusi tooteid katsetada. Toonik ise oli muidugi väga värskendav ja mõnus.

Kokkuvõtvalt saan öelda, et tegemist on toodetega, mis on mõnusalt taskukohased ja puhta koostisega. Julgen neid vabalt oma tuttavatele soovitada. Osta saab neid Ideaal kosmeetika poodidest, nemad toovad EOO Laboratorie tooteid maale. Igaüks leiab kindlasti oma lemmiku, sest tootevalik on küllaltki suur :) 

Siin ka kodulehekülg:

Mõnusat avastamist!


EOO Laboratorie is a Russian company which produces different face-, hair-, and body care products. They have sets for men and babies as well. I have been using their Argana Spa series products for hair and their moisturizing foaming shower oil. I also have their facial scrub and had their deep cleansing facial tonic (which was very good, but I ran out of it). 

I like that the products are organic and the price is affordable compared to many other organic products. 98,5% of the ingredients in the shampoo are  natural origin. In the conditioner the percentage is a little lower, being 97,2%, but this is still quite good. The product do not contain SLS, SLES, parabens or silicones, which is essential (for me) when choosing the hair care products. The smell is mild and enjoyable. The moisturizing effect is definitely there. I can easily recommend these products for my friends. 

The foaming shower oil is best when applied straight to the skin (not to the sponge), because it is not overly foaming and it helps to reduce the amount you are using. The sponge has to foam, right, but when applied straight to the skin, it is totally acceptable that it is not over foaming. It still does the job! :)

I will definitely continue to use these products and I will try out their other products as well! :)

You can find their products here: http://ec-l.ru/en/

Enjoy!

Kommentaarid