Odylique Superfruit Concentrate

For english version scroll down...
Foto: Imedemaa Alice

Odylique by Essential Care on Inglismaal 1984 aastal asutatud pere-ettevõte. Nende tootevalikust leiab kõikvõimalikke ilutooteid - näopuhastusvahendid, niisutajad, päikesekaitsetooted, juuksehooldusvahendid, isegi valik dekoratiivkosmeetikast on esindatud. Eriti mõnus on see, et nende tooted on sobivad ka tundliku nahaga inimeste jaoks. 

Odylique by Essential Care tooted on sertifitseeritud mahetoodang (Soil Association), tooteid ei testita loomade peal ja loomulikult on ettevõte ka õiglase kaubanduse (fairtrade) järgija. 

Olen katsetanud nende Superfruit kontsentraati juba paar nädalat. Kuna mul on kombineeritud/normaalne nahk ja samal ajal väga tundlikud silmad/silmaümbrus, siis tavaliselt suurt pudelit ma kohe osta ei julge. Ka sel korral tellisin omale testri. Aga sellest jätkub NII kaua!!! Mul on kõvasti üle poole algkogusest  veel järel! 

Tegemist on seerumi ja õli vahepealse tootega, mille koostisained on 100% mahedalt kasvatatud. Selle seerumi eesmärk on nahka niisutada, aidata kaasa rakkude uuenemisele ja kollageeni sünteesile ning üleüldise sära taastamine. Sobib kasutamiseks nii hommikul kui õhtul eelnevalt puhastatud nahal.  

Minu kogemus selle tootega on meeldivalt positiivne :) Alguses kasutasin kontsentraati nii hommikul kui õhtul. Selle tagasihoidlik lõhn on lihtsalt niiiii mõnus! Tegin vaid 2 - 3 tilka sõrmeotste vahel soojaks ning masseerisin näole ja kaelale. Toote kulu on tõesti väga väike ja selle kogusega on niisutusefekt suurepärane! Nii suurepärane, et minu jaoks sai seda isegi liiast, jätsin õhtuse kasutuskorra ära, sest näkku tekkisid mõned punnid. Aga nahk on imeliselt niisutatud ka ainult hommikuse niisutamise najal, õhtuse naha kosutamise jätsin pisut kergema kreemi kanda.  

Tootja soovitab hommikuse näolekandmise teha pärast kreemiga niisutamist, et niiskus nii öelda kinnitada, kuid minule sobis vastupidine rutiin paremini. Kreemi järgselt ei imendunud seerum nii hästi, kui vahetult puhastatud naha puhul. Ja lisaks ei jää tulemus puhastatud nahal mitte üks teps õline, ehkki toode sisaldab erinevaid õlisid. Imendumine on imeline! :)

Toote sobivuse testimiseks soovitan samamoodi alustada testrist. Sellest jätkub päris pikka aega ja kui on soov näiteks vaid aeg-ajalt nahka niiskusega n.ö. "boostida", siis ilmselt polegi mõtet suurt pudelit osta. 

Tootja kodulehekülg:
Foto: Imedemaa Alice

£33.00 - täissuuruses toode sisaldab seerumit 30ml 👌 
Koostisained: Külmpressitud avokaado õli, jojoba õli, kontsentreeritud granaatõuna ekstrakt, kibuvits, rosmariin ja astelpajumarjade ekstrakt.





Odylique by Essential Care is a family business, founded 1984. They produce all sorts of different beauty products - moisturizers, serums, hair care and even decorative cosmetics. It is very nice that their products are suitable to people with sensitive skin.

All the products are certified organic (Soil Association), not tested on animals, vegan friendly and fairtrade, 

I have been using Odylique Superfruit Concentrate about two weeks now. Since I have combined/normal skin and very sensitive under eye-area, I usually try testers or minis before going to full size products. This  mini is not so small and I have used about 1/3 of the product so far. 

The product seems to me like somewhere in between serum and oil, which ingredients are 100% organic.  The purpose of the product is to moisturize the skin, help in cell renewal and collagen production and giving overall radiant complexion. Suits well for using both - in the morning and nighttime after skin cleaning rituals. 

My experience with this product is nice and positive :) In the beginning I used the product as advised, twice a day. The gentle smell is sooo good! I warmed up 2 - 3 drops of the product between my fingertips and massaged to my face and neck. Very little is needed for great moisturizing effect! So great, that it was a little too much for me and I had some breakouts. But even if I use the serum only in mornings my skin is well moisturized. 

The producer recommends applying the product over moisturizing cream to "lock in" the moisture, but for me, opposite order was best. The serum didn't absorb as well after my moisturizing cream and if applied straight to cleaned skin, it was perfect! It absorbed so well that there was no oiliness :) 

If You want to try the product, I recommend to start from the tester. And if You need only a little moisturize boost every now and then, the small size product can be enough. 


Full size product contains 30 ml of the serum and the cost is £33.00
Ingredients: cold-pressed avocado oil, jojoba oil, concentrated extracts of pomegranate, rosehip, rosemary, sea buckthorn fruit extract.


Superfruit Concentrate
https://www.odylique.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/e/seriumsuperfruits.jpg

Kommentaarid