Pure Purpose ja keha koorimine

Scroll down for english version...

Kas Sa koorid oma keha regulaarselt? Näonaha eest hoolitsemine on harjumuspärane tegevus, mida teeme tihtipeale möödaminnes ilma, et seda üle tähtsustaksime. Näohoolitsuste hulka kuulub ka näonaha koorimine. Aga keha koorimine või vajadus seda teha ei tule nii tihti meelde. Tegelikult meeldib kehale väga, kui tema eest sama hästi hoolitsetakse, kui näonaha eest 😊

Miks koorimine hea on? See hoiab naha sileda ja pehmena ning visuaalselt nooremana. Nahk meie kehal võib sama särav välja näha, nagu näos. Ja seda aitab saavutada keha koorimine. See protseduur aitab avada võimalikud ummistunud nahapoorid ning seeläbi saab nahk normaalselt hingata. Samuti pääseb naha niisutaja ka sügavamatesse nahakihtidesse. Koorimine eemaldab kõik surnud naharakud ja muudab selle siidiseks. Lisaks aitab see minimeerida sissekasvanud karvade probleemi. Mis veel? Lisaks kehale tänab Sind ka meel, kuna koorimisprotsess võib olla väga nauditav ning vähendada üleüldist stressi. 

Kui tihti keha koorida? Mina soovitan alustada 1-2 korrast nädalas. Vilunumad koorimishuvilised teevad seda 3-4 korda nädalas, mida minu hinnangul on pisut palju. Aga igaüks tunneb ise oma piiri ära.

Millist koorimisvahendit valida? Alati on võimalik kodus mõni vägev kehakoorija valmis segada. Selleks võib kasutada näiteks suhkrut, baasõli ning endale meeldivat eeterlikku õli (võimalik valida ka probleemipõhiselt, s.t. eeterlikel õlidel on oma toime meie nahale). Pinterest on tulvil erinevatest retseptidest. 

Vahel on aga soov valmis lahendus valida ning ka selleks otstarbeks on valikuid palju. Minul õnnestus proovida Pure Purpose kohvi, apelsini ja kurkumi kehakoorijat. Ja see on NIIII hea! Päriselt, see ongi NIIII hea! See on 100 % puhas toode, vaba kõikvõimalikest karmidest kemikaalidest. Ja see jätab naha tõeliselt siidiseks. Mis kõige parem, nahk ei vaja pärast koorimist lisaniisutamist! How cool is that, eh?  Ja selle lõhn on YUM! 💛 Ainuke, mis selle kasutamisel pisut ebamugav on, on asjaolu, et selle kasutamine tekitab korraks natuke korralagedust - seni, kuni kõik puru veega ilusti kanalisatsiooni on lastud. Õnneks ei ole selles koorijas plastikust valmistatud mikrograanuleid, mis looduses pahandust tekitavad, kõik on biolagunev. No ja kui oleks, siis ma ei kirjutaks sellest tootest siin, sest minu koju sellised tooted ei jõua! 

Ja see toode on ka väga soodne (15.24 Eur). Ühest pakist (180g) piisab päris kaua, kui kord nädalas kasutada. Pure Purpose tooted on leitavad siit! 

In english...


Do You scrub Your body regularly? We are taking care of our face regularly, without even thinking about it. It is so natural. This includes also scrubbing. But we do not remember to scrub our body that often. The thing is, our body will appreciate the procedure as much as our face 😊


Why its good to scrub Your body? Well, it keeps the skin smooth and soft. Not to mention younger! The skin on our body can be as bright as in our face. And we can achieve it by implementing scrubbing in our body care procedures. Scrubbing helps to remove the dead skin cells, open up clogged pores and the skin can breathe naturally. The moisturizer has deeper effect and the overall stress level will be reduced. 

How often You should scrub? I recommend 1-2 times a week. There are people who do that more often, like 3-4 times a week, but I think it is a bit too much. Especially for people with thinner skin. Everybody will find out, how much is enough for them.

Which scrubber to choose? There is always a possibility to make Your own scrubber, You only need some sugar or salt, some base oil and few drops of Your favourite essential oil (and You can choose the essential oil by targeting the issue You might have with Your skin, for example eczema). Pinterest is full of different recipes.

But sometimes You just don't want to mess with all the ingredients and You may want a product that is ready to use. I have had a chance to try out Pure Purpose coffee scrub with  turmeric and orange. This is soooo good! I mean, this is soooo good!! It is 100% pure, free form harsh chemicals. It will leave the skin so soft and silky. And the best thing is that You do not need any moisturizer after scrubbing with this product. How cool is that, eh? And the smell is YUM! 💛The only downside of the product is the little mess it leaves behind. But You can rinse off all the coffee pretty easily and the residue does not harm the environment. No plastic microgranules in the product. I would not use it otherwise. 

You can get the product (180g) for 15.24 Eur. And a little goes a long way. All the Pure Purpose products are available here! Enjoy 😊





Kommentaarid